OPENINGSKORTING!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

OPENINGSKORTING!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Algemene Voorwaarden

 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen Veloure en de klant.
 2. Definities
 • “Velouré” verwijst naar de webwinkel veloure.nl, eigendom van Velouré.
 • “Klant” verwijst naar de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een bestelling plaatst bij Veloure.
 • “Producten” verwijst naar de goederen die te koop worden aangeboden op Veloure.nl.
 1. Bestellingen en Overeenkomsten
  3.1 Door een bestelling te plaatsen bij Veloure, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
  3.2 Veloure behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of aanvullende informatie op te vragen voor acceptatie van een bestelling.
  3.3 Een overeenkomst tussen Veloure en de klant komt tot stand op het moment dat Veloure een bestelling accepteert en bevestigt.
 2. Prijzen en Betaling
  4.1 Alle prijzen op Veloure.nl zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.
  4.2 De klant dient de betaling te verrichten volgens de aangeboden betaalmethoden op Veloure.nl.
  4.3 Veloure behoudt zich het recht voor om prijzen en betaalmethoden op elk moment te wijzigen.
 3. Levering en Verzending
  5.1 Veloure streeft ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden na ontvangst van betaling.
  5.2 De leveringstermijn is indicatief en niet bindend, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
  5.3 Veloure is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de levering veroorzaakt door externe verzendpartners of andere omstandigheden buiten haar controle.
 4. Retourneren en Terugbetalingen
  6.1 De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren.
  6.2 De klant dient vooraf contact op te nemen met Veloure via info@Veloure.nl voor instructies over het retourneren van een product.
  6.3 De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor rekening van de klant, ten vervolge van het gebruik van onze website en/of de aankoop van producten.
 1. Intellectueel Eigendom
  7.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en de inhoud ervan, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s, en merken, blijven eigendom van Veloure en/of haar licentiegevers.
  7.2 Het is de klant niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Veloure en/of haar licentiegevers de inhoud van de website te kopiëren, verspreiden, wijzigen, of anderszins te gebruiken.
 2. Klachten en Geschillen
  8.1 Eventuele klachten met betrekking tot de producten of de dienstverlening van Veloure dienen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontdekking, schriftelijk gemeld te worden via info@Veloure.nl.
  8.2 Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten tussen Veloure en de klant is het Nederlands recht van toepassing.
  8.3 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden of overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Veloure is gevestigd.
 3. Op maat gemaakte artikelen
  9.1 Op verzoek en hand gemaakte artikelen, zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde producten, vallen buiten het retourbeleid, tenzij deze defect of beschadigd zijn bij ontvangst.
  9.2 Indien de klant een op maat gemaakt artikel wenst te retourneren vanwege een defect of schade, dient de klant binnen 48 uur na ontvangst contact op te nemen met Veloure via info@Veloure.nl en foto’s van het defect of de schade te verstrekken.
  9.3 Veloure zal naar eigen beoordeling bepalen of het op maat gemaakte artikel in aanmerking komt voor vervanging, reparatie of restitutie.
 4. Contactgegevens
  10.1 Contactgegevens Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de diensten of producten van Veloure, kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:
  10.2 E-mailadres: info@Veloure.nl
  10.3 Postadres: De Klef 13, 5437BE Beers, Nederland
 5. Bedrijfsinformatie
  11.2 KVK-nummer: 90521560
  11.3 BTW-identificatienummer: –
0
  Winkelmand
   Calculate Shipping