OPENINGSKORTING!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

OPENINGSKORTING!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 19/06/2023

Algemeen
1.1 Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter niet tevreden bent met een product dat u bij ons heeft gekocht, kunt u in aanmerking komen voor een retourzending in overeenstemming met dit retourbeleid.
1.2 Houd er rekening mee dat sommige producten, zoals handgemaakte artikelen en geopende producten zoals verf, niet in aanmerking komen voor retourzendingen. Lees de onderstaande secties zorgvuldig door voor meer informatie.

Retourvoorwaarden
2.1 Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Het product moet in originele staat verkeren en ongebruikt zijn.
Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking, inclusief alle accessoires en documentatie die bij het product zijn geleverd.
Het product moet binnen 14 na ontvangst worden geretourneerd.
U dient het originele aankoopbewijs of de factuur te kunnen overleggen.
Uitgesloten producten
3.1 Houd er rekening mee dat de volgende producten niet in aanmerking komen voor retourzendingen:

Handgemaakte artikelen: Op verzoek en handgemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Neem in dat geval onmiddellijk contact met ons op.
Geopende producten zoals verf: Producten zoals verf die zijn geopend of waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd vanwege veiligheids- en hygiënische redenen.
Retourprocedure
4.1 Als u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We zullen u voorzien van de instructies voor het retourneren van het product.
4.2 U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en het risico van verlies of beschadiging tijdens het retourneren van het product. Zorg ervoor dat het product adequaat wordt verpakt en verzend het met een traceerbare verzendmethode.

Terugbetaling
5.1 Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we beoordelen of het voldoet aan de retourvoorwaarden. Indien goedgekeurd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag via de oorspronkelijke betaalmethode.
5.2 Houd er rekening mee dat de verzendkosten, retourkosten en eventuele administratiekosten niet worden vergoed, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Contactgegevens
Voor vragen of verzoeken

met betrekking tot retouren, kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

E-mailadres: info@veloure.nl
Wijzigingen in het retourbeleid
We behouden ons het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra het herziene retourbeleid op de website wordt geplaatst. We raden u aan om regelmatig het retourbeleid te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

0
    Winkelmand
      Calculate Shipping